nunta in aer liber

, Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cover Band Bucuresti.
0372 764 198 office@das-targoviste.ro

ANUNT PRIVIND DEPUNEREA CERERILOR PENTRU BENEFICIEREA DE SERVICII DE SUSTENABILITATE IN CADRUL PROIECTULUI „PENTRU TINE – O SANSA LA INTEGRARE”

ANUNT PRIVIND DEPUNEREA CERERILOR PENTRU BENEFICIEREA DE SERVICII DE SUSTENABILITATE IN CADRUL PROIECTULUI
„PENTRU TINE – O SANSA LA INTEGRARE”

Pentru asigurarea sustenabilitatii proiectului “Pentru tine – o sansa la integrare”, Directia de Asistenta Sociala Targoviste asigura plata contravalorii chiriei pentru un imobil situat in Municipiul Targoviste pentru o perioada de 6 luni (04.11.2023 – 03.05.2024) pentru 5 tineri care au beneficiat de servicii integrate in cadrul proiectului.
Pentru a beneficia de plata chiriei, tinerii pot depune o solicitare scrisa la sediul Directiei de Asistenta Sociala Targoviste din Bulevardul Unirii, nr. 26, pana la data de 01.11.2023, cerere care va fi insotita de urmatoarele documente:
– carte de identitate;
– copie contract de inchiriere pentru un imobil situat in Municipiul Targoviste, judetul Dambovita;
– declaratie pe propria raspundere cu privire la achitarea cheltuielilor cu facturile emise pentru imobilul inchiriat, pentru o perioada de 6 luni.
Principiul aplicat pentru selectia celor 5 tineri beneficiari ai activitatilor de sustenabilitate va fi “primul venit, primul servit”.

Director executiv,
jr. Iordache Marcela