0372 764 198 office@das-targoviste.ro

Informare privin acordarea pachetelor cu produse alimentare in cadrul proiectului POAD 2014-2020

Informare

privind distributia transei a-II-a de produse alimentare oferite prin POAD celor mai defavorizate persoane

 

 

Avand in vedere Ordinul Prefectului nr.140/11.03.2021 privind aprobarea graficului de  distributie a produselor alimentare in cadrul POAD la nivelul judetului Dambovita, va informez ca  in data de 16.03.2021 incepe distributia pachetelor cu produse alimentare catre destinatarii finali inscrisi pe lista initiala; categoriile de beneficiari VMG si ASF.

Distributia pe lista initiala se va realiza in termen de 45 de zile calendaristice.

Avand in vedere instituirea starii de alerta la nivel national si a masurilor de prevenire si control al infectiilor, in contextul situatiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2, distributia se realizeaza dupa urmatorul program:

– luni, marti, miercuri – beneficiarii de venit minim garantat (art.3, alin.1, lit. a din OUG 84/2020)

– joi, vineri – beneficiarii de alocatie pentru sustinerea familiei (art.3, alin.1, lit. b din OUG 84/2020)

 

Program de lucru: 08.00-16.00

Program distributie: 08.30-15.30

 

O cutie cu produse alimentare contine:

-5 kg faina alba

– 4 kg malai

– 2 pachete paste fainoase 400g

– 4l ulei

– 2 kg zahar

– 4 kg orez

– 5 cutii conserva carne  vita 300g

-3 cutii conserva carne porc 300g

– 5 cutii cnserva pateu de ficat de porc 200g

– 2 borcane compot fructe 720 ml

– 1 borcan gem fructe 360g

– 1 borcan gem de fructe dietetic 360g

 

Fiecare beneficiar va primi o cutie cu produse alimentare.

Persoanele care nu au ridicat produsele de igiena pana la aceasta data, vor primi o cutie cu produse alimentare respectiv, o cutie cu produse de igiena.

 

S-au luat urmatoarele masuri de prevenire impotriva infectarii cu virusul COVID -19:

– s-a efectuat dezinfectia, dezinsectia si deratizare punctului de depozitare/distributie;

– s-a montat dispencer pentru dezinfectant la intrarea in punctul de distributie;

– s-a  delimitat distantarea sociala cu banda textila in exterior;

– s-a dotat cu manusi, masti si dezinfectant pentru maini si suprafete personalul desemnat pentru distributie;

– zilnic se va  monitoriza temperatura atat a salariatilor cat si a beneficiarilor.