nunta in aer liber

, Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cover Band Bucuresti.
0372 764 198 [email protected]

Beneficiarii din cadrul Caminului pentru persoane varstnice Sfanta Elena, Centrului Rezidential de Asistenta si Reintegrare/Reintegrare Sociala pentru Persoane Fara Adapost „Sfanta Maria”, Biroului de ingrijire la domiciliu si Clubului de Pensionari nr.1 din subordinea Consiliului Local Targoviste – Daniel Cristian Stan- Primar al Municipiului Targoviste si viceprimar, Monica Ilie, au sarbatorit ” Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice”.

În fiecare an, la 1 octombrie, este marcată Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, în vederea promovării drepturilor acestora, dar şi a unei imagini pozitive a îmbătrânirii. Această zi a fost instituită la 14 decembrie 1990 de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), în baza Rezoluţiei nr. 45/106. Sărbătoarea vârstnicilor a fost iniţiată în 1982 prin elaborarea unui Plan internaţional de acţiune privind ajutorarea persoanelor în vârstă, adoptat de către Adunarea Mondială privind Îmbătrânirea şi aprobat de către Adunarea Generală a ONU. ială privind Îmbătrânirea şi aprobat de către Adunarea Generală a ONU.