nunta in aer liber

, Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cover Band Bucuresti.

Beneficiarii din cadrul Caminului pentru persoane varstnice Sfanta Elena, Centrului Rezidential de Asistenta si Reintegrare/Reintegrare Sociala pentru Persoane Fara Adapost „Sfanta Maria”, Biroului de ingrijire la domiciliu si Clubului de Pensionari nr.1 din subordinea Consiliului Local Targoviste – Daniel Cristian Stan- Primar al Municipiului Targoviste si viceprimar, Monica Ilie, au sarbatorit ” Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice”.

În fiecare an, la 1 octombrie, este marcată Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, în vederea promovării drepturilor acestora, dar şi a unei imagini pozitive a îmbătrânirii. Această zi a fost instituită la 14 decembrie 1990 de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), în baza Rezoluţiei nr. 45/106. Sărbătoarea vârstnicilor a fost iniţiată în 1982 prin elaborarea unui Plan internaţional de acţiune privind ajutorarea persoanelor în vârstă, adoptat de către Adunarea Mondială privind Îmbătrânirea şi aprobat de către Adunarea Generală a ONU. ială privind Îmbătrânirea şi aprobat de către Adunarea Generală a ONU.