0372 764 198 office@das-targoviste.ro

Anunt recrutare si selectie grup tinta proiect „PENTRU TINE – O SANSA LA INTEGRARE”, cod SMIS 136245

Anunt recrutare si selectie grup tinta

proiect

„PENTRU TINE – O SANSA LA INTEGRARE”, cod SMIS 136245

 

 

Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Targoviste a demarat incepand cu data de 04.01.2021 proiectul „Pentru tine – o sansa la integrare”, finantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

PROIECTUL SE ADRESEAZA COPIILOR SI TINERILOR CU VARSTE CUPRINSE INTRE 16-25 DE ANI, CARE SUNT IN SISTEMUL INSTITUTIONALIZAT DE PROTECTIE SPECIALA, SAU CARE AU PARASIT SISTEMUL INCEPAND CU ANUL 2016.

Prin participarea la activitatile proiectului, 70 de copii si  tineri vor beneficia de: servicii de consiliere psihologica, formare profesionala, indrumare si consiliere juridica, suport specializat pentru facilitarea tranzitiei de la viata de plasament la cea independenta, servicii integrate de informare, evaluare si consiliere in vederea angajarii si mentinerii locului de munca, precum si sprijin financiar pentru asigurarea unei locuinte si a platii utilitatilor, pentru o perioada de 2 ani.

Persoanele care indeplinesc conditiile mentionate mai sus si care doresc sa participe la activitatile desfasurate in cadrul proiectului sunt rugate sa sune la numarul de telefon 0372 764 198 sau sa vina la sediul Directiei de Asistenta Sociala a Municipiului Targoviste, din Bld. Unirii, nr. 26, pentru a completa formularele de inscriere sau pentru a obtine informatii suplimentare.

De asemenea, in situatia in care cunoasteti persoane care indeplinesc conditiile de participare si ar putea fi interesate de activitatile ce urmeaza a fi desfasurate in cadrul proiectului, va rugam sa ne comunicati.

Toate informatiile referitoare la activitatile proiectului, vor fi publicate si pe pagina de Facebook a proiectului: Pentru tine- O sansa la integrare cod SMIS 136245.

 

Va multumim!